Maandagavond :

Nadat jullie zijn weggegaan ben ik met de laptop in de Palatijn gaan zitten. Een avondje heerlijk de Formule 1 kijken met Max Verstappen hopelijk in de hoofdrol en daarna Studio Sport omdat de eredivisie weer begonnen is. Alles lekker in de replay m.b.v. Ziggo GO aangezien alles zondag uitgezonden was.

De formule 1 duurde kort omdat onze Max er al uitvloog in de eerste bocht en in de grindbak niet verder kon. Daarna genoten van Ajax 🙂

Tussen de diverse wedstrijden door kijken naar de ondergaande zon ....

IMG_20200915_194159

Dinsdag :

Heerlijk geslapen . Half 11 ging ik naar bed en werd vanochtend om 09:00 wakker en realiseerde me dat ik in één ruk geslapen had.

In de ochtend ben ik de wandeling gaan maken die we zondagochtend gedaan hadden. Af en toe was het even zoeken maar de gehele route heb ik gelopen . Een uur en 50 minuten erover gedaan aangezien mijn spiertjes toch wel last hadden van de afgelopen dagen. Genoten van het uitzicht en het heerlijke weer. Eindelijk de blauwe bessen gezien en ook een slang !!!

Woensdag :

Wederom heerlijk geslapen .

Vandaag een rustdag en voor het ontbijt heb ik de waterbak bijgevuld en verderop bij het dennenboompje met voederbak gezet. Tevens de metalen waterbak bij de musjes beschut neergezet.

Na het ontbijt lekker zitten genieten van al het vogelverkeer en zelfs nog een eekhoorn met de kleur haar die ik ooit eens had !!

In de middag naar Schmiede getogen. Getankt en een kijkje genomen in de drank drive in . In Knauf Shopping Center zag ik een drankwinkel en dat bleek dus gewoon een drank afdeling te zijn van supermarkt Delhaize . Ze hadden daar wel mijn merken Whiskey en ...... 15 euro goedkoper. Daar wordt den Nederlander plesant van. Ik krijg goesting om den hele voorraad op te kopen .

 

DSC_7604 (2)
DSC_7657 (2)
DSC_7672 (2)
DSC_7707 (2)
DSC_7694 (2)
DSC_7720 (2)